Vrijwilliger secretariaat

Over de functie:

Als vrijwilliger op het secretariaat van Siriz ben je flexibel inzetbaar voor allerlei (administratieve) werkzaamheden op ons kantoor in Amersfoort. Denk aan het klaarmaken van enveloppen voor het versturen van een mailing, het verzorgen van een lunch voor een training et cetera. Daarnaast word je ingezet op de receptie, waar je de telefoon beantwoordt. Je helpt hierbij de managementassistentes, wanneer er pieken ontstaan in hun dagelijks werk.

Op het secretariaat wordt vaak ad hoc gewerkt. Daarom zoeken we iemand die heel flexibel is en vaak op korte termijn oproepbaar is. Het zal steeds gaan om enkele uren per keer. Daarnaast bestaat het tot de mogelijkheden om je in te zetten op een vast(e) dag(deel) per week.

 

Jouw profiel als vrijwilliger secretariaat:

  • Je onderschrijft de missie en visie van Siriz;
  • Je bent klantgericht en klantvriendelijk;
  • Je kunt mensen vriendelijk te woord staan en bent representatief;
  • Je hebt ervaring met administratief werk en je bent handig met computerwerkzaamheden;
  • Je bent flexibel inzetbaar en op korte termijn beschikbaar wanneer er een verzoek komt.

 

Siriz biedt:

Bij Siriz hebben we waardering voor de inzet van onze vrijwilligers. Als vrijwilliger op het secretariaat doe je zinvolle werkzaamheden die bijdragen aan de missie en visie van Siriz. Je wordt begeleid door de managementassistentes van het secretariaat.

 

Interesse?

Aanmelden voor deze functie kan via onderstaand formulier. Neem voor nadere informatie contact op met Erlinde Smit, adviseur personeel & organisatie, tel. 033 460 50 70 of solliciteren@siriz.nl.