Vrijwilliger secretariaat

Siriz is een vernieuwende en resultaatgerichte organisatie voor preventie, ondersteuning en zorg op het terrein van onbedoelde zwangerschap. Wij zoeken onze klanten op en leveren maatwerk. We maken gebruik van de motivatie en talenten van onze medewerkers (zowel beroepskrachten als vrijwilligers) en van onze klanten. Bij Siriz werken circa 40 medewerkers. Een deel ervan is werkzaam op het hoofdkantoor. Een ander deel elders in het land.

 

Wij zijn op zoek naar een

Vrijwilliger secretariaat (m/v)

voor een paar  vaste uren per week of oproepbasis

 

Functieprofiel

Als vrijwilliger secretariaat ondersteun je het secretariaat. Je verricht lichte administratieve taken. Het gaat vooral om ad hoc uitvoerend werk, hierbij kan je denken aan een mailing versturen.

 

Wat vragen wij?

Als vrijwilliger op het secretariaat van Siriz beheers je de Nederlandse taal en heb je een uitstekende beheersing van MS Office. Daarnaast ben je flexibel en onderschrijf je de visie en de werkwijze van Siriz van harte. Ben jij handig met de computer, werk je snel, accuraat en heb je wat tijd over om deze werkzaamheden te doen? Laat het ons weten!

 

Siriz biedt

Bij Siriz hebben we waardering voor de inzet van onze vrijwilligers. Als vrijwilliger op het secretariaat doe je zinvolle werkzaamheden die bijdragen aan de missie en visie van Siriz. Je wordt begeleid door de managementassistentes van het secretariaat.

 

Interesse?

Aanmelden voor deze functie kan door een mail te sturen met je motivatie, beschikbaarheid (per week) en cv naar vrijwilligersadministratie@siriz.nl.
Geef in de mail duidelijk aan voor welke vrijwilligersfunctie(s) je je aanmeldt.