In uw wijk of buurt

Jongeren ontdekken tijdens hun puberteit van alles, ook op het gebied van seksualiteit. Vaak experimenteren ze met seks. Dit kan, naast leuke en spannende, ook minder leuke gevolgen hebben, zoals het overschrijden van grenzen of een onbedoelde zwangerschap. Siriz geeft voorlichting om jongeren bewust en weerbaar te maken op het gebied van seksualiteit, relaties, onbedoelde zwangerschap en de waarde van menselijk leven.

 

Het kan zijn dat u graag de jongeren uit uw buurt of wijk in gesprek wilt laten gaan over seksualiteit. Of wellicht wilt u juist hun ouders handvatten geven om hierover met hun kinderen te praten. Wij denken graag met u mee over een voorlichting op maat, bijvoorbeeld een discussie, een interactief spel of een stand.

 

Maatwerk preventieactiviteiten

Onze preventiemedewerkers spitsen elke bijeenkomst of activiteit toe op het niveau, de leeftijd en achtergrond van jongeren. Door het gebruik van verschillende werkvormen worden jongeren in een veilige en open setting uitgedaagd om hun eigen mening en gedachten te verwoorden. Ieder jaar bereiken wij ruim 18.000 jongeren met aansprekende programma’s. Onze voorlichting is geschikt voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar.

 

Tarieven

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Bel 033 460 50 70  Stuur ons een e-mail