Boek een les

Siriz werkt aan bewustwording en weerbaarheid van jongeren op het gebied van seksualiteit, relaties, onbedoelde zwangerschap en de waarde van menselijk leven. Dit doen we onder andere door het geven van voorlichtingslessen aan jongeren op scholen, in de buurt of wijk, bij verenigingen of bij geloofsgemeenschappen. Bekijk hieronder onze lesprogramma’s.

U boekt Siriz voor een hele dag op uw school. U kunt gebruik maken van onze interventie ‘Wat doe jij’ of uw eigen lesdag samenstellen. Of u nu één klas een preventieles laat volgen of meerdere klassen tegelijk, Siriz rekent €1000,- per lesdag.

 

Boek een les Stuur ons een e-mail

siriz voorlichtingsles

Voor je kiezen

PRO | VO | MBO

Voor je kiezen

‘Voor je kiezen’ bestaat uit een eenmalige les van ca. 75-90 minuten. In deze les gaat de preventiemedewerker de dialoog aan met jongeren over keuzes rondom onbedoelde zwangerschap en seksualiteit.

Lees verder

Kind blijven of kind krijgen

PRO | VMBO | OUDERS | DOCENTEN

Kind blijven of kind krijgen

Het programma bestaat uit een serie van drie lessen voor jongeren, een ouderbijeenkomst en optioneel een bijeenkomst voor docenten. In deze lessenserie zijn de drie thema's onbedoelde zwangerschap, seksualiteit en grenzen & wensen.

Lees verder

Met je kind een gesprek over seks?

OUDERS

Met je kind een gesprek over seks?

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor ouders van kinderen in het basisonderwijs of op het voortgezet onderwijs. We bieden tips en tricks en oefenen met voorbeelden van praktijksituaties.

Lees verder

Maatwerklessen

Maatwerklessen

Siriz biedt lessen en/of lessenseries op maat voor jeugdigen op scholen of in instellingen. De inhoud is afhankelijk van de vraag en kan in overleg met de school of instelling ontwikkeld worden.

Lees verder

Stel het lespakket zelf samen

De preventietrainers boek je vanaf nu voor een hele dag. De invulling van deze dag is aan jou.

Stel het lespakket zelf samen

Vanaf heden boek je een preventietrainer van Siriz voor 8 uur per dag. Dit is inclusief reiskosten en BTW. De lessen die Siriz aanbiedt zijn door het RIVM beoordeeld als 'goed onderbouwd'.

Lees verder