Scholieren

Les gehad?

Heb je een voorlichtingsles van Siriz gehad? We zijn benieuwd wat je ervan vond. Geef hier je mening en maak kans op mooie prijzen.

 

Een spreekbeurt of werkstuk over onbedoelde zwangerschap

Misschien wil je een spreekbeurt of presentatie houden over het werk(veld) van Siriz.

Speciaal voor jou hebben we een werkstukpakket ontwikkeld en een overzicht van meest gestelde vragen en antwoorden. We hopen dat het je op weg helpt.

 

Wij krijgen veel interviewverzoeken van scholieren en studenten. Helaas lukt het ons daarom niet om iedereen persoonlijk te woord te staan voor een interview of het stellen van vragen. Daarom houden wij vier keer per jaar (elke derde donderdag van januari, april, september en november) een bijeenkomst op ons hoofdkantoor in Amersfoort, waarin scholieren en studenten hun vragen kunnen stellen aan een maatschappelijk werker van Siriz. Een interview met een tienermoeder is in verband met de privacy niet mogelijk. Buiten de bijeenkomsten om is het helaas niet mogelijk om telefonisch of op andere wijze jouw vragen te beantwoorden.

 

Wil je bij een bijeenkomst aanwezig zijn? Meld je dan uiterlijk de maandag voorafgaand aan de bijeenkomst aan door een e-mail te sturen naar info@siriz.nl. Vermeld in jouw e-mail dan ook gelijk de vragen die je wilt stellen.

 

Siriz helpt je als je met een onbedoelde zwangerschap te maken hebt
Onze maatschappelijk werkers luisteren naar je verhaal en vragen en denken met je mee. Onze hulpverlening is voor iedereen toegankelijk, gratis en direct beschikbaar. We zijn er ook voor je als je een abortus hebt ondergaan en je het daar nog moeilijk mee hebt.

 

Bel 0800 440 00 03 WhatsApp 06 24 90 75 55 Chat met ons Stuur een e-mail